III – DUATLÓ MUNTANYA ÒDENA – CAMPIONAT CATALUNYA GRUPS EDAT – 2012

3 de març de 2012 in Noticies - No comments


L’ EQUIP FEMENÍ DEL CTG GUANYA LA LLIGA CATALANA

NÚRIA ESPINOSA GUANYA EL RÀNQUING ABSOLUT I EL CIRCUIT CATALÀ 
MONTSE MARTINEZ GUANYA AMB AUTORITAT A ÒDENA
M.Martinez-N.Espinosa-M.Oliveros, sumen la 6ª victòria de la temporada que val 1 Lliga
                  
Avui 3-Mar-2012, a Òdena (L’Anoia) s’ha disputat la desena i última prova del Circuit Català de Duatló Muntanya

2011-2012 i , en aquest cas, vàlida per adjudicar el Campionat de Catalunya per Grup d’ Edat (tall categories cada 5 anys).

La convocatòria ha situat en línia de sortida a 181 participants, principalment tots aquells que encara tenien opcions a classificacions individuals de podi o aquells equips que es jugaven posicions importants a la lliga Clubs,  per tan cursa molt competida i amb molts interessos en joc per tancar la desena edició del Circuit Català i Lliga de Clubs de la modalitat. La organització ha presentat un traçat amb poques variacions respecte la passada edició, en un dia de condicions meteorològiques idònies. Destaca principalment la pujada per pista i trams de corriols, al parc eòlic de Castellfollit del Boix, on, a la cota màxima, és on s’han marcat les diferències en aquest traçat, que s’ha disputat sobre  4’8 Km., 21Km.Btt i 2’8Km. mes de cursa.
En l’apartat femení el Club Triatló Granollers, avui ha fet historia, guanyant la lliga Catalana de clubs, per davant del C.N.Reus Ploms i C.T.St.Joan Abadesses. En una temporada extraordinaria de les noies del CTG, que des de la primera prova a Vallfogona han fet pinya per superar els mals moments o entrebancs que hi ha hagut durant la temporada, han aconseguint totes i cada una d’elles ser una part vital de l’ èxit col·lectiu.
1ª Vallfogona; N.Lauco, N.Espinosa i Charo Santa Teresa
1ª Viladecavalls; N.Espinosa, Charo Santa Teresa i Silvia Corbera
1ª Balaguer; N.Espinosa, Charo Santa Teresa (no puntuen)
1ª L’ Ametlla; N.Espinosa, M.Martinez, Beth Serrano.
3ª Solsona; N.Espinosa, Charo Santa Teresa, S.Corbera.
X  Terrassa; M.Martinez, M.Oliveros (no puntuen)
1ª Cabrils; M.Martinez, N.Espinosa i Montse Oliveros.
3ª Mataró; N.Espinosa, M.Oliveros i Charo Santa Teresa
X  Tavèrnoles; N.Espinosa, S.Corbera (no puntuen)
1ª Odena; M.Martinez, N.Espinosa i M.Oliveros.
M.MARTINEZ , N.ESPINOSA I S.CORBERA CAMPIONES CATALUNYA GG.EE
M.OLIVEROS SOTS-CAMPIONA CATALUNYA GG.EE
CHARO SANTA TERESA I BETH SERRANO TERCERES CATALUNYA GG:EE

Avui a Òdena, l’equip femení del CTG ha donat una mostra del que és fer Equip i el resultat ha estat, demostrar que és el MILLOR EQUIP DE CATALUNYA.
Durant tota la temporada s’han mantingut líders de la Lliga, però calia guanyar la darrera prova a les rivals mes directes del C.N.Reus Ploms, per adjudicar-se el títol i avui no es podia fallar. I no han fallat el CTG ha fet un 
“ple històric”,  Montse Martinez (1ª ABF – 1ª GG.EE 25-29), Núria Espinosa (4ª-ABF- 1ª GG-EE 35-39), Montse Oliveros (9ª-ABF- 2ª GG-EE 30-34), Charo Santa Teresa (10ª-ABF- 3º GG-EE 40-44) , Beth Serrano (12ª-ABF- 3ª GG-EE 35-39), Sílvia Corbera  (20ª-ABF- 1ª GG-EE 45-49).

Amb els resultats d’ avui, Núria Espinosa, ha aconseguit un altre resultat  històric per el CTG, guanyant un “pòquer” de títols:
  • El Campionat de Catalunya del seu GG.EE 34-39
  • El Circuit Català ABF
  • El Rànquing Absolut
  • Lliga
Destacar també que s’han situat dins el “top-ten” del Rànquing Català , 6ª Sílvia Corbera, 7ª Charo Santa Teresa i 10ª Montse Martinez.

EL CTG MASCULÍ REPETEIX TERCERA POSICIÓ A LA LLIGA
MARCEL GUAL TERCER ABM A ÒDENA I GUANYA EL RÀNQUING CATALÀ ABSOLUT 
Marcel Gual, Marc Sole i Santi Ribot, fan el 5è. podi per Equips de la Temporada
                 
Pel que fa els nois, que arribaven líders a la meitat del Circuit i lliga, han lluitat fins la darrera prova per optar el Sots-campionat, que finalment s’ha escapat per tan sols 2 punts, repetint-se la mateixa classificació de la temporada passada, però amb unes puntuacions encara més ajustades, 1º C-N.Reus Ploms, 2º CERRR-Igualada i 3º C.Triatló Granollers.
3º Vallfogona; Marc Sole, Marcel Gual i Santi Ribot
2º Viladecavalls; Marc Sole, Marcel Gual i Santi Ribot
5º Balaguer; Marcel Gual, Marc Sole i Santi Ribot
2º L’ Ametlla; Albert Soley, Marcel Gual i Jordi Bonet
6º Solsona; Marcel Gual, Marc Sole i Santi Ribot
7º Terrassa; Marcel Gual, Marc Sole i Rafa Espinar
6º Cabrils; Albert Soley, Marcel Gual, Jose Perez Marín
1º Mataró; Albert Soley, Jordi Bonet i Marcel Gual
6º  Tavèrnoles; Albert Soley, Marcel Gual i Marc Sole
3º Òdena; Marcel Gual, Marc Sole i Santi Ribot
Un gran nombre de components del CTG han participat amb l’ objectiu d’assolir els millors resultats canadian pharm possibles i assegurar-se puntuar en totes les proves a banda dels 7 que han aconseguit puntuar, 14 mes han fet l’equip en el transcurs de les diferents proves: Pedro J.Oliveros, David Sandoval, Quim Reixach, Ismael Vicente, Gori Ferrer, Jordi Miro, Carles Heredia, M.A.Gordillo, Xavi Reyes, Ricard Reyes, Alberto Rodriguez, David Otal, Cesc Rubio i Marc Montesinos.
MARCEL GUAL CAMPIÓ CATALUNYA GG.EE 
SANTI RIBOT SOTS-CAMPIÓ CATALUNYA GG.EE PER TERCERA VEGADA
Marcel Gual va culminar a Òdena una temporada sensacional, aconseguint el seu primer podi Absolut en una prova puntuable d’un Circuit Català – FCT, una tercera posició extraordinaria que l’hi ha servit per obtenir també  la tercera posició en el Circuit Català en ABM, el Campionat de Catalunya del seu GG.EE 25-29 , el primer lloc del  Rànquing Català 2011-2012 i el tercer lloc a la Lliga de Clubs. D’ altra banda el veterà Santi Ribot ha aconseguit a Òdena el Sots-Campionat Catalunya en el seu GG.EE 45-49, que ja ha obtingut en les temporades 2008-2009 i 2009-2010, el tercer lloc a la lliga de Clubs i estar per desena temporada consecutiva, dins el “top-ten” del Rànquing Català Absolut, aquesta temporada com a tercer, només superat per el seu company d’equip Marcel Gual i Marcelo Reymundi (CERRR-Igualada).

Leave a Comment