ironterra-st-carles-de-la-rapita

Ironterra – Sant Carles de la Ràpita

SANTI RIBOT DEL CTG ÉS 4º GENERAL ABSOLUTA
El passat dissabte 11 de setembre es va celebrar a Sant Carles de la Ràpita, la segona edició de l’Ironterra, una prova sense transicions i en la que es fa en tres sortides independents, en natació, ciclisme btt i cursa a peu, i on es sumen els temps de les tres proves per establir la classificació final dels que disputen el Triatló complet.
Hi ha participants que s’inscriuen només a una de les proves o a dues, en aquest casos també tenen classificació, però no opten a la classificació final de l’IRONTERRA i només es premia el primer/primera.
Així mateix tant el sector ciclista com a peu NO es fan sobre asfalt, les distancies de la competició totals es corresponen a una tercera part d’un Ironman, 1.300m. de natació, 60Km. de ciclisme en Btt i 14Km. de cursa a peu. El lloc de la prova va ser l’entorn natural del Parc del Delta de l’ Ebre a la zona del Trabucador.
micro niche finder
This seemed to help me a lot. I noticed an effect after about 2 weeks of use. ! Each of them has been approved by Indian FDA and also certified internationally.

-family: arial, sans-serif; font-size: 13px;”>

El veterà membre del CTG, Santi Ribot, va tancar la seva temporada de competicions 2009-2010, com a triatleta a Sant Carles de la Ràpita (el seu millor resultat en Triatló, després de dos anys seguits 2008 i 2009, ser 3èV1 a Empuriabrava). Aquesta temporada desprès d’haver disputat el Circuit Català de Duatló de Muntanya i la Titan Desert Btt amb bons resultats, a l’Ironterra va obtenir una meritòria posició a la classificació General Absoluta i 2º lloc a la categoria V1, destacant que va ser el participant Finisher de mes edat ( !!!47!!!).

Ribot va invertir 28’26m

en el primer sector de 1.300m de natació, 2’01”26h en els 60Km. de Ciclisme en Btt i 1’04”02h en els 14Km. de cursa a peu, tancant la prova en un temps total de 3’33”55h.