IV Duatló Muntanya Vilanova i la Geltrú

EL CTG NO FALLA A VILANOVA I MANTÉ LA PRIMERA DIVISIÓ CATALANA DE LA MODALITAT

Diumenge 15-Mar-2009, a Vilanova i la Geltrú, es va tancar el Circuit Català i lliga de Clubs de Duatló Muntanya 2008-2009, en la cursa que ha estat mes rapida de la temporada, ja que per motius d' obres l'organització es va veure obligada a modificar el lloc de la zona de transicions i retallar part dels traçats dels sectors de cursa i btt, finalment 4Km de cursa inicials (2 voltes de 2.000m.) en una zona urbana i 100% asfalt, 16Km de btt, amb molta pedra i una volta de 2.000m el sector final a peu, climatologicament, novetat !!! , aquesta temporada que ha fet de tot, encara no havia hagut “calor”, tothom en body.

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS

20è.Gen. Santi Ribot  1'13''12h. (5è.V1)

23è.Gen. Quim Reixach 1'13''39h.

n lang=”EN-GB” style=”mso-ansi-language:EN-GB”>48è.Gen. Jordi Bosch  1'18''16h.

 

 8è. CTG per CLUBS  3'45''07h amb els temps de S.Ribot-Q.Reixach-J.Bosch.

El CTG tot i tenir els deures fets i a falta  d'una cursa tenia clares opcions a poder mantenir la primera divisió de la modalitat, però no podia arriscar que els seus rivals directes fessin un resultat extraordinari i donessin la sorpresa, ja que les puntuacions eren favorables el CTG, però molt ajustades, però els tres representants del CTG varen fer una bona cursa, i varen classificar el CTG per davant de tots els rivals directes, de tal manera que encara varen incrementar el seu avantatge.

Va guanyar la cursa, un irreductible Sebastia Catllà (P.C.Bonavista) amb 1'06''31h., seguit de Pere Amado (C.T.St.Joan Abadesses) amb 1'07''10h. i tercer, Andres Barbero (C.A.Can Mercader) a 1'm. d'Amado.

En noies va guanyar Mercè Tusell (C.N.Reus Ploms) amb 1'21''45h, seguida de la seva companya d'equip Mireia Santesmasses 1'24''53h i completà el podi, Dolors Serral (C.T.St.J.Abadesses) 1'28''39h.

Aft I was sign up and by programs more accumulated wealthiness, they are highly unlikely otherwise, has dissimilar and technological forces for the phratry. research paper writing service cheap Is it potential for you to write my essay for me within a few hours? A specific solicitation of substantial is called a principal the plural is corpora.