>El CTG s’estrena en Triatló d’hivern

>

El passat diumenge 25, es va dur a terme el campionat d’Espanya de triatló d’hivern a l’Estació de Llanos del Hospital a Benasque. Aquesta prova consistia en 10km d’esquí de fons, 10 de bici tot terreny i 5 corrents tot sobre la neu. La forta nevada caiguda el dia abans va endurir molt la prova, i entre altres va obligar a reduir el sector de bici ja que aquest s’havia de fer tot arrossegant el cicle.

El CTG va presentar un equip masculí format per Marc Rius, Robert Díaz, Oscar Blanquez i Leo Aren, classificant-se en 14a posició per clubs. Per altre banda Mònica Solana, va estrenar-se amb el CTG aconseguint una 16a posició femenina. Per tots els integrants del CTG era la primera experiència en aquest tipus de prova i valoren molt positivament l’experiència, i pensen repetir en el pròxim campionat de Catalunya de triatló blanc aquest cop a Tuixén el 15 de febrer.

EL CLUB TRIATLO GRANOLLERS:
16è.General FEM – Monica Solana 2 ’31 ”31h.
 71è.General – Marc Rius 2′ 08 ”56h.
 85è.General – Robert Diaz 2′ 18 ”23h.
 87è.General – Oscar Blanquez 2′ 18” 44h.
106è.General – Leo Aren 2′ 37”07h.
14è. per CLUBS 6′ 46” 03h. amb els temps de M.Rius-R.Diaz-O.Blanquez.

 

La prova la va guanyar Imma Pereiro en dones i Victor Lobo en homes, i els millors club varen ser el C.N. Reus Ploms en categoria femenina i el Stadium Casblanca en masculina.

essay help online